Joel Hoekstra – Öreg rókák, friss hús, jön a harmadik szólólemez!

Hard Rock Magazin

Győztes csapaton ne változtass, tartja a mondás. A nyárra tervezett Joel Hoekstra’s 13-albumon a Frontiers Music új felfedezettje, az indiai Girish Pradhan énekel, a többieket – Jeff Scott Sotót, Vinny Appice-t, Tony Franklint és Derek Sheriniant – már jól ismerjük az előző két lemezről.

Tegnap videóüzenetben jelentette be Joel Hoekstra (Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra, Revolution Saints), hogy az áprilisban érkező új Revolution Saints-album mellett párhuzamosan a következő szólólemezén is dolgozott. Ennek megjelenését valamikor nyárra tervezik, a hangszereseket már jól ismerjük az előző két Joel Hoekstra’s 13-albumról (meg ezer más helyről). Az első anyagon még a szólóénekesi poszton Russell Allennel osztozó Jeff Scott Soto legutóbb már háttérbe vonult, most is vokáljával segíti a projekt legújabb énekesét, a Frontiers Music új üdvöskéjét, az indiai heavy metal banda, a Girish And The Chronicles frontemberét, Girish Pradhant. „Majdnem mindenki régi motoros a bandában, de üdvözöljétek Girish Pradhant az énekesi poszton!” – tette közzé a hivatalos névsort közösségi oldalán a gitáros:

Joel Hoekstra – gitár
Girish Pradhan – ének
Vinny Appice – dobok
Tony Franklin – basszusgitár
Derek Sherinian – billentyűs hangszerek
Jeff Scott Soto – háttérvokál

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.