Fires in the Distance – Harbringers – lemezelőzetes videó

Fémforgács

Mára már bevált mozzanat, hogy a death, black és egyéb extrém zenék hegedűvel, zongorával, vagy épp nagyzenekari kísérettel való színezése. Ezt teszi a melodikus death / doom metalos Fires in the Distance zenekar is, aki új kislemezzel daluk, a Harbringers dallamait zongora etűdökkel, valamint nagyzenekari hangulattal készítették el. A dalhoz szöveges videó is készült, amit itt láthattok.

A dal és a videó április 28-án megjelenő Air Not Meant for Us albumuk előzeteseként jelent meg. A hat tételen átívelő 51 perces lemezük dalai a mentális egészségről és az egzisztencializmus témáiról szólnak, nem szem elől tévesztené a kitartás és a halandóság fontosságát. Ezen a lemezen mutatkozik be új dobosuk, Jordan Rippe.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.