Elvenking – The Hanging Tree – új lemezelőzetes videó

Fémforgács

Április 28-án új lemezével tér vissza az olasz folk metal/power metal vonalas Elvenking. A zenekar 11. stúdióalbuma Reader Of The Runes – Rapture címmel fog megjelenni az AFM Records kiadásában, rajta 11 vadonatúj nótával, melyek által az eddigieknél is távolabbi horizontokra merészkedtek, hogy mind fantáziában, mind pedig zenéjükben, hogy új világokat fedezzenek fel. Újabb előzetesükként az epikus hangvételű The Hanging Tree daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

A The Hanging Tree egy olyan dal, amely új albumunk erőszakosan sötétebb hangnemét mutatja meg. Ez által mélyen elmerülünk a Reader Of The Runes trilógia Rapture részének narrált történet magjában. Ez a dal egy könyörtelen gyors kavalkád, nehéz, gyors, de dallamos. Reméljük imádni fogjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.