Holy Moses – Invisible Queen – Klippremier

Fémforgács

Invisible Queen címmel adta ki új videóját a germán női-frontos thrash legenda a Holy Moses. A videó dala a csapat április 14-én megjelenő azonos című utolsó nagylemezéről való, amit egy nagy búcsúturné, a Final Reign Tour keretében fognak bemutatni.

A Sabina Classen vezette zenekara tavaly novemberben jelentette be, hogy több mint negyven év után befejezi pályafutását.

1981-ben léptem be a zenekarba, ami alapvetően változtatta meg az életemet. 1986-ban jött ki az első lemezünk, a Queen Of Siam, most pedig hamarosan Invisible Queen címmel hozzuk ki az utolsót. Negyvenkét eseménydús év, számos nagyszerű album, fantasztikus koncert és hihetetlen élmény után elérkezett az idő, hogy megírjuk a Holy Moses történetének utolsó fejezetét. 2023-ban ezt a lemezt népszerűsítjük majd, és teljes intenzitással játsszuk le az utolsó turnénkat. Nagyon várjuk a találkozást!

A Holy Mosesnak sosem voltak tipikus thrash dalai, és nem is lesznek. Erre a lemezre is csakis aránk jellemző számokat írunk. 43 év alatt semmiféle trendet nem követtünk és nem is kötünk miattuk semmiféle kompromisszumokat, és semmiféle elvárás kedvéért nem tettünk engedményeket. Senkinek sem kell megfelelnünk, megvan a saját stílusunk, a saját hangzásunk, benne a tekervényes ritmusokkal, technikailag komoly kihívást jelentő témákkal, szokatlan szerkezetekkel, illetve érdekes szövegekkel, amelyek az emberiség, vagy az emberi elme sötétebbik oldalát boncolgatják.

A lemez mellé bonuszként érkezik Invincible Friends című kiadványuk, amint zenészbarátaik, társaik éneklik fel új lemezük dalait.

Holy Moses – Invisible Queen

(Atomic Fire Records)

CD 1:

1. Downfall Of Mankind

2. Cult Of The Machine

3. Order Out Of Chaos

4. Invisible Queen

5. Alternative Reality

6. The New Norm

7. Visions In Red

8. Outcasts

9. Forces Great And Hidden

10. Too Far Gone

11. Depersonalized

12. Through The Veils Of Sleep

CD 2: Invincible Friends             

1. Downfall Of Mankind (Feat. Marloes Voskuil – Haliphron)

2. Cult Of The Machine (Feat. Bobby Ellsworth – Overkill)

3. Order Out Of Chaos (Feat. Diva Satanica – Nervosa)

4. Invisible Queen (Feat. Ingo Bajonczak – Assassin / Bonded)

5. Alternative Reality (Feat. Tom Angelripper – Sodom)

6. The New Norm (Feat. Chris Staubach – Courageous)

7. Visions In Red (Feat. Rægina – Dæmonesq)

8. Outcasts (Feat. Leif Jensen – Dew-Scented)

9. Forces Great And Hidden (Feat. Gerre – Tankard)

10. Too Far Gone (Feat. Jens Kidman – Meshuggah)

11. Depersonalized (Feat. Daniela Karrer – Headshot)

12. Through The Veils Of Sleep (Feat. Ryker’s)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.