Figyelemfelkeltő kisfilmet kapott az OM dala

Haverock Közösség

Figyelemfelkeltő kisfilmet kapott az OM Felnőttél című dala

A tavaly november elején megjelent Töredék albumhoz elkészítette utolsó klipjét a Vijaya Gauranga das gitáros vezette OM, ezáltal a nagylemez minden dala elérhető kisfilmként is a videómegosztón. Ezúttal a dallamos refrénnel bíró, karcos, dinamikus Felnőttél című tétel kapott mozgóképes támogatást.

VGD a dal megszületésérőll:
“Fellegi Ádám (This Calling, BTS, In’ Lakesh, Newborn, ex-Mantra) régi barátom, mostanában sűrűn találkozunk, hol ő segít nekem az OM anyagokon, hol én veszek fel neki cuccokat a végtelen számú projektjének. Erre az albumra ezt a dalt kaptam tőle: megírta, feljátszotta, sőt a szövegét is ő írta. Végül az éneket átengedte Lőrincz Zolinak (Flúg, Rebelfools), akinek ez lett az egyik fő kedvence a lemezről. Tőle származik a klip alapötlete, hogy az énekszólamok külön jelenjenek meg képileg is.”

OM – Felnőttél (2022):

Töredék a harmadik nagylemeze a még 2010-ben indult, majd egy hosszabb szünet után közel három éve újra aktív formációnak.

Töredék album az online felületeken:
https://songwhip.com/om-2/toredek2022

OM kiadványok a H-Music shopban:
https://shop.hmusic.hu/eloado/om

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.