Morrow Night – Klippremier – Kristie

Rockvilág.hu online rockmagazin

A budapesti alternatív rockban utazó Morrow Night első klipjével debütál, amit a Kristie című számukhoz készítettek. A dal a záró tétel a zenekar első, Moral Panic című kislemezéről. A dalhoz kötődő produceri feladatokat, a felvételt és keverést most is Csatáry Ádám (MADMIKE) végezte. A borító Ginovszky Anna munkája. A dal egy olyan lányról szól, aki gátlások nélkül tud élni, és elhiszi, hogy minden és mindenki az övé lehet. Ezen a vonalon elindulva gondolták ki Heim Vilmos (rendező) és a zenekar tagjai azt a történetet és vizuális megvalósítást, amit a klipben is látunk.

“A felvételek elkészítése élményekkel teli folyamat volt, hiszen különböző izgalmas technikai megoldásokkal kellett szembenéznünk, mint például Bornemisza Ida (ének) teljes lekötözése, vagy egy béka ‘szétnyomása’.”

A felvételek Heim Vilmos rendezésével Gödön készültek, az operatőri munkát Farkas Zoltán, míg a vágást Zsótér Indi Dániel és a rendező végezte. A zenekar közben máris dolgozik az új anyagán.




Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.