Free Houdini! – Friss EP a budapesti triótól

Rockvilág.hu online rockmagazin

A honi alter underground él és mozog, ezt bizonyítja a Free Houdini! vadiúj anyaga is, a “Csak lélek”. A budapesti alternatív rock trió hatszámos EP-je december 30-án jelent meg szerzői kiadásban, kézzel festett borítóval. Zenei rendezője és hangmérnöke Gravel Shores volt a Junkiesból. A felvezetőként elsőként megjelent, “Univerzum” című dal animációs videoklipje a Petőfi TV-ben debütált.

A zenekar dobosa, Árendás Anita megosztott néhány érdekességet a lemezkészítéssel kapcsolatban: “Nyári felvétel lévén, 34 fokos forró hangulat uralta a stúdiót, én például a dobfelvétel estéjén már a Balatonban hűsöltem. A hat dal közül a “Vízbe” a legrégebbi, 2000-ben íródott. Egy másikban pedig Balázs, az énekes-gitárosunk még rappel is, ilyen eddig nem volt nálunk. A végeredmény egy sokszínű, líraitól a grunge-ig sokféle elemet tartalmazó alter lemez lett. Mi nagyon szeretjük! Úgy gondoljuk, mindenki talál a dalok között olyat, ami közel áll hozzá.”




Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.