John Diva & The Rockets Of Love – Márciusban jön a harmadik nagylemez

Rockvilág.hu online rockmagazin

Márciusban 17-én már harmadik lemezét jelenteti meg a John Diva & The Rockets Of Love. A kiadó most is az SPV / Steamhammer lesz. A zenekar 2019-es Mama Said Rock Is Dead című debütáló albuma egyenesen a német albumlista 25. helyére ugrott, mi is megcsodálhattuk őket élőben, a lemezbemutató buli a Kissin’ Dynamite társaságában április 17-én volt a Dürerben.

Második albumuk American Amadeus címmel 2021. január 15-én jelent meg, azóta pedig történt náluk egy dobosváltás. Így a The Big Easy címmel március 17-én megjelenő nagylemezt már a John Diva (ének), Snake Rocket és JJ Love (gitár), Remmie Martin (basszusgitár) és Markus Coolman (dobok) felállás rögzítette. A God Made Radio és a címadó dalokhoz klip is készült.







John Diva & The Rockets Of Love – The Big Easy
(Március 17 – SPV/Steamhammer)

01. California Rhapsody
02. The Big Easy
03. God Made Radio
04. Runaway Train
05. Thunder
06. Believe
07. Back In The Days
08. Hit And Run
09. Boys Don’t Play With Dolls
10. The Limit Is The Sky
11. Capri Style
12. Wild At Heart

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.