Nervosa: ismét megüresedett a dobosi poszt, Nanu kilépett

Fémcsajok

Nemrégiben adtuk hírül, hogy az ősz folyamán egészségi gondjai miatt távozó Eleni Nota helyére a Nervosa megtalálta az új dobost, Nahir "Nanu" Villalba személyében. A brazil zenészlány boldogan mutatkozott be a csapat rajongóinak, nagy reményekkel vágott bele a kollegináival közös munkába, ám tegnapelőtt Facebook-oldalán jelentette be, hogy többé nem tagja a zenekarnak.

Mint azt néhányan már bizonyára tudjátok, már nem vagyok a Nervosa tagja. Bárcsak elmondhatnám nektek, hogy mi vezetett idáig, de egyrészt aláírtam egy szerződést, amely kiköti, hogy nem beszélhetek az okokról, másrészt nem lenne túl korrekt dolog, ha a nyilvánosság előtt teregetném ki a dolgot. Szavakkal leírhatatlan, mennyire hálás vagyok, amíg erre a rövid időre elfogadtatok és támogattatok. Szerettem volna egy gyilkos albumot készíteni a zenekarral, de erre még azt hiszem, jó ideig várnotok kell.

- áll a bejegyzésben.

Nanu állandó tagként került a csapatba, Eleni pedig, aki betegsége miatt hazájában, Görögországban kap kezeléseket, egy másik együttes tagja lett, amely kevesebbet dolgozik, mint a Nervosa.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.