Az Attila énekese összeverbuválta a deathcore Bosszúállókat

Nuskull Magazin

Egyáltalán nem számít újdonságnak, amikor neves zenészek összeállnak egy dal vagy egy teljes lemez erejéig egy adott műfaj, kiadó vagy bármi egyéb apropó révén. Ilyen volt anno a kétezres évek elején a Roadrunner United, vagy tavaly a Beyond Deviation gigászi rekorddöntése, esetleg még ide sorolható az is, amikor a Sumerian Records főnökének kedvenc lemezét dolgozták fel a kiadó bandái.

Arra viszont tényleg nem nagyon van példa, amikor egy stílus konkrét krémjét vonultatják fel. Így tett ugyanis Chris “Fronzilla” Fronzak, az Attila énekese, aki egyfajta Amerika Ananászpizza Kapitányként tető alá hozta a deathcore jelenlegi legmeghatározóbb torkait. Akikről már mindenképp szó van, azok:

  • Joe Badolato (Fit for an Autopsy)
  • Dickie Allen (Infant Annihilator)
  • Taylor Barber (Left to Suffer)
  • Tyler Shelton (Traitors)
  • és persze maga Fronzilla (Attila)

Ha minden igaz, a kompániához még csatlakozik a napokban a Lorna Shore nagykutyája, Will Ramos is. Azért ez így már elég pofás, nem?

Azt, hogy pontosan mit is takar a Titans of Metal fedőnevű akció, egyelőre nem tudni. Az viszont már egészen biztos, hogy zajlanak a stúdiózások, marhulások, egyebek, ebbe alább bele is lehet kukkantani. Várós? Naná!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sweetwater (@sweetwatersound) által megosztott bejegyzés

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.