OAK – A kolosszus leveti testi és lelki súlyát

Fémforgács

Gaerea tagjait felvonultató portugál death / doom metal duó az OAK 2023. február 10-én, a Season of Mist zászlaja alatt adja ki második albumát Disintegrate címmel. A közel 45 perces anyagra két tétel kerül fel, melyek közül most a Disintegrate I rövidített verziójának hivatalos videója nézhető meg.

Mielőtt elért az örökkévalóságig a kolosszusnak sikerült megszabadítania magát a hátán cipelt elviselhetetlen súlytól. Az óriás letérdelt és átadta saját testét és lelkét, hogy a nap felemészthesse. Utána már csak a hideg volt, ami elkísérte az immateriális világba vezető útján. Ez a részlet erről a pillanatról szól, és a hangról képre való átmenetet is célozza, hogy ez a pillanat olyan vizuálissá váljon, amennyire hallható.

A Belial Necro Arts elbűvölő festménye minden egyes ecsetvonással egy lángspirálon keresztül írja le a lényegtelen világba vezető átjárót, amely szétbomlasztja a testet és felszabadítja a lelket.” – kommentálta az OAK.

OAK – Disintegrate

(Season of Mist)

1. Disintegrate I

2. Disintegrate II

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.