Currents – Vengeance – új videó

Fémforgács

Vengeance címmel mutatott be jelenleg készülő új lemezének első videóját a metalcore vonalas a Currents. A banda harmadik albuma jövőre várható. Brian Wille énekes az alábbiakat nyilatkozta új videójuk kapcsán:

Ebben a dalban a legutóbbi album megjelenése óta felgyülemlett agresszió ölt testet. Benne van a kiábrándultság és az ezzel együtt járó düh és kétségbeesés is. De egyben arról a vágyról is szól, hogy meg kell tanulnunk ezeket az érzéseket elengedni ahhoz, hogy továbbléphessünk az életben. Viszont előtte még mélyre kell ásni ezekben a negatív érzésekben, és meg kell tapasztalni a megfelelő bosszúval járó elégedettséget is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.