EYES – A csodák a közösségi médiában lakoznak

Fémforgács

Február 3-án érkezik a dán hardcore vonalas EYES új lemeze, a Congratulations. Lemezük első dalaként a címadó Congratulations! abszurd videóját osztották meg. Az énekes, Victor Kaas így nyilatkozott a dalról:

Rögtön tudtuk, hogy ez lesz a címadó dalunk. Egyszerre őrült, magával ragadó és más. Majdnem kraut-szerű. Konfrontatívabb, mint bármi más az előző lemezen. Ez a dal a közösségi média hírfolyamaiban szereplő csodáknak szól. Azokról az emberekről, akik azt hiszik, hogy egy forrás nélküli linknek találták meg az igazságot. Azokról az emberekről, akik hirtelen meghívnak, hogy csatlakozz egy „csodálatos üzleti lehetőséghez”. Azokról az emberekről, akik előnyben részesítik a kristályokat, mint a tudományt. Nézd, hogy pazarolod a levegőt!

EYES – Congratulations

(Nefarious Industries)

1. Generation L

2. IT’S HAPPENING

3. Congratulations!

4. dull BOY

5. Value

6. Tearjerker

7. Bbbbbbbliss

8. Chew

9. The City

10. Ballast

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.