Turbid North – Slaves – klippremier

Fémforgács

Az Unearth frontembere, Chris O’Toole (basszusgitáros) vezette groove/death metalos Turbid North a napokban adta ki új kislemezes dalának, a Slaves hivatalos videóját, ami az alábbiakban nézhető meg. A klip a disztópikus jövő sivár képeit mutatja, amiről a csapat frontembere, Nick Forkel, aki a videót is készítette így beszélt:

A Slaves arról szólnak, hogy saját elménk foglyai vagyunk. Mindannyian csatákat vívunk a fejünkben. A videóban a Blade Runner találkozik noir film legenda Metropolisszal.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.