Depressive Witches – Lemezelőzetes

Fémforgács

November 25-én a Wormholedeath kiadó gondozásában adja ki második lemezét a Sick Bab (Baptiste Robert) énekes-gitáros és Torvuus (Paul Robert) dobos-vokalista-gitáros testvérpár alkotta francia black metal duó, a Depressive Witches. Lemezük a Distant Kingdoms címet kapta, ami 2021-es Bad Flask debüt-albumkhoz képest egy erősebb, letisztultabb vonalat hoz.

Új lemezünk zenei tekintetben elsődleges hatásaink tökéletes elegyét, vagyis a black ’n’ roll, heavy metal és klasszikus rock vonalait hozzák. Ez a zeneiség remekül passzol az album témáihoz, lévén különféle csatákról, új világok felfedezéséről és hasonlókról van szó benne. A Distant Kingdoms ettől függetlenül alapvetően egy black metal album, de olyan hatások és témák is megtalálhatók rajta, melyek szokatlanok ebben a műfajban. Némileg megtartottuk punkos és folkos hatásainkat is, mivel tudjuk, hogy a rajongók imádták ezeket az elemeket az első albumon.

Íme egy kis rövid kedvcsináló a lemezhez.

Az alábbiakban pedig a februári, budapesti S8 Underground Club-beli koncertjükből láthattok egy videót.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.