Varázslók, tündék és orkok – Szerepjátékozásra invitál új klipjében a Chelsea Grin

Nuskull Magazin

A Chelsea Grin kiadta a legújabb dalát a hamarosan érkező dupla lemezének első felvonásáról, a november 11-én megjelenő Suffer in Hellről. A deathcore-zenekar egy igen szórakoztató klippel is megtámogatta a Forever Bloom címre keresztelt nótát: a bandatagok láthatóak benne, ahogy egy hétvégi házban elszabadul a nagy szerepjátékdömping, temérdek sajtos pufi és Mountain Dew társaságában. Külön zseniális látni, ahogy a kosztümjeikben a húrok közé csapnak, szívesen megnéznék egy teljes koncertet tőlük így.

A dal érdekessége még, hogy szerepel benne Trevor Strnad, a The Black Dahlia Murder néhai énekese, aki most már egészen biztos, hogy idén bekövetkezett halála előtt még azért kokettált pár haverzenekarral (elég csak a friss Revocation-lemez zárótételére gondolni). Trevornak biztosan bejött volna a videó ötlete, lévén, hogy ő maga is elég nagy “geeknek” tartotta magát, és valószínűleg szívesen részt is vett volna a fent leírt és lent látható ökörködésben.

//www.youtube.com/watch?v=oZZHpDQ2mVo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.