Age of Insanity

Ladies in Rock

Az Age of Insanity egy modern metalt játszó zenekar, székhelyük Guatemala. 2020-ban alakultak, miután a világjárvány az előző projektjük megszűnését okozta. Az első felállás gyorsan kialakult, a gitáros Carlos és a scream-vokállal dolgozó Arlene szinte sorsszerűen ismerte meg Renee énekesnőt. Dobosuk pedig Instagramon vette fel a kapcsolatot Carlossal, akivel már egy ideje barátok voltak.
Ezután szólógitárost és basszusgitárost kerestek, miután pedig több emberrel is próbáltak, 2021 elejére kialakult a végleges zenekari felállás, és a csapat neve is ekkor született meg.
2021-ben öt dalt írtak meg, és 2022-ben kiadták első számukat No After Comes címmel. Második daluk, a Venomous Whisper 2022. augusztus 31-én már videoklippel érkezett.

Tagok:
Renee Celada – ének
Arlene Clara – hörgés
Tamo Spillari – szólógitár
Marleny Ruano – dob
Roberto Melendreras – basszusgitár
Carlos Centeno – ritmusgitár

Facebook: https://www.facebook.com/Ageofinsanityband

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.