Jövő év elején Budapestre érkezik a Wormrot

Nuskull Magazin

Ami két éve a világjárvány következtében meghiúsult, az jövőre végre megtörténik: február 22-én a budapesti Robotban darál be a szingapúri grindcore-gépezet, a Wormrot. Aki kicsit is követi a zenekar körüli történéseket, az bizonyára tisztában van vele, hogy idén tavasszal a banda és az alapító énekesük, Arif útjai elváltak, így jelenleg gitár+dob felállásban működik a formáció. Jogosan merül fel a kérdés, hogy így hogy oldják meg a koncertezést? Bejátsszák a volt énekes hangját? Instruba tolják el az egész szettet?

A válasz az, hogy egyik sem. Az Implore énekese, Gabriel Dubko ugrik be a mikrofonhoz. Ez kezdésnek nem is rossz, már csak egy király csapat kell a “local support” szerepbe, és garantált is lesz az arcon pörgés. A srácok setlistjében valószínűleg jócskán szerepelnek majd tételek az idei lemezükről, ezt odalent be is dobjuk jóra hallgatásra, pluszban még a “helyettes” élő performanszát is. Jegyek és infók pedig ide kattintva.

//www.youtube.com/watch?v=iZie95_eV64

//www.youtube.com/watch?v=l78odUachhc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.