Enemy Eyes – Johnny Gioeli új zenekar élén

A tehetséges hard rock-énekes, Johnny Gioeli a klasszikussá vált 1992-es Hardline album, a Double Eclipse révén futott be világszerte. Az énekes azóta közel harminc további nagylemezt rögzített, többnyire a Hardline és az Axel Rudi Pell, valamint a Sega-témájú Crush 40 zenekarok tagjaként. Gioeli legelső szólólemeze One Voice címmel jelent meg, a Frontiers Music Srl révén, 2018 decemberében. A frontember elmondása szerint a lemezt jótékony célok szolgálatába állította, méghozzá egy szülővárosában élő, szerencsétlen balesetet szenvedett fiatalembernek, Joe Barbernek igyekszik a bevételből anyagi segítséget nyújtani.

Arról nincs számszerű adatunk, hogy mennyi példány fogyott a One Voice albumból, főhősünk most egy újabb kalandba vágott: Enemy Eyes néven új bandát alapított a Frontiers kiadó kötelékében, Marcos Rodrigues gitáros, Alessandro Del Vecchio basszer-billentyűs és Fabio Alessandrini dobos közreműködésében. Nem mellesleg ez a stúdióalbum lesz összességében Gioeli. 100. hivatalos kiadványa (beleértve a kislemezeket és a koncertalbumokat is). Az új fejezet tehát kezdetét vette; itt az első kedvcsináló:
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.