A Black Dahlia Murder és a Cannibal Corpse énekesei erősítik a Revocation új számát

Szeptember 9-én fog megjelenni a Revocation nyolcadik albuma Netherheaven címmel, amiről a bostoni tech death-banda most kidobta a második előzetes számot. A Re-crucified különlegessége, hogy a műfaj két ikonja is featel benne, név szerint a George “Corpsegrinder” Fisher (Cannibal Corpse), illetve a májusban elhunyt Trevor Strnad a The Black Dahlia Murderből, akinek így valószínűleg ez a dal az életműve egyik utolsó darabkája. David Davidson énekes-gitáros ezt mondja a számról:

Általában egy epikus stílusú dallal szoktuk lezárni a lemezeinket, de ennél az albumnál pont az ellenkező irányba akartam menni, hogy egy igazi dara legyen a befejezés. Dante “Pokol” című műve ihlette a dalt, ami egy utazást elevenít meg a poklon keresztül, és a dalszövegek történetmesélős jellege miatt kértem fel Trevor Strnadot és Corpsegrindert, hogy kísérjenek el erre a semmibe vezető utazásra.

Sajnos pont azután értesültem Trevor haláláról, hogy leforgattuk a videókat a Netherheaven albumhoz, és teljesen összetört a hír. Trevor közeli barátom volt, a halála pedig szörnyű veszteség, nem csak nekem személyesen, hanem a metalos közösség egészének is. Büszke vagyok arra, hogy ezzel a kis aprósággal hozzátehettem valamit Trevor masszív életművéhez és örökségéhez. Amit pedig előad a dalban George-dzsal együtt, az a kedvenc pillanataim közé tartozik az egész lemezen.

A Revocation 2023. január 31-én Budapesten is bemutatja az új lemezt, a helyszín az Akvárium kisterme, a további fellépők a Goatwhore, az Alluvial és a Creeping Death.

//www.youtube.com/watch?v=f9ljnukL26A

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.