“Konkrétan értelmet adott az életemnek” – Szívszaggató dalt írt a Counterparts énekese a macskájához

Nuskull Magazin

Október 7-én érkezik a Counterparts hetedik nagylemeze A Eulogy for Those Still Here címmel, amit a hardcore/metalcore-banda nem promóz éppenséggel szénné, most viszont megjelent róla a második dal Whispers of your Death címmel. A szám egy egészen furcsa és wholesome apropóból íródott, ez pedig nem más, mint az énekes, Brendan Murphy cicája, Kuma.

Azt, hogy a kandúr hogyan ihlette a dal (és szinte az egész lemez) elkészültét, Brendan viszonylag részletesen öntötte szavakba:

Úgy érzem, bárki, aki követte a bandát vagy engem a pandémia előtt, tudhatta, hogy egyszer eljön ez a pillanat: ez a dal a macskámról, Kumáról szól. Nem egész 2 éve fogadtuk örökbe az exemmel, és túlzás nélkül ő az egyetlen ok, amiért kitartottam odáig, hogy egyáltalán elkészüljön ez a lemez. Röviddel azután, hogy hazavittük, különleges kötelék alakult ki köztünk, és már el sem tudnám képzelni nélküle az életemet. Sajnálatos módon az első pár hónapban nagyon beteg lett és majdnem itt is hagyott minket egy vérparazita okozta komplikációk miatt, miközben FIV-pozitív volt (macskák immunhiány betegsége – a szerk.).

Senki se hitte, hogy túléli… de csodával határos módon továbbra is velünk van és jól megy sora. Életem eddigi legfontosabb dolga, hogy az apukája lehetek, és iszonyat büszke is vagyok erre. Mindennél jobban szeretem őt és ez a dal a hálám neki, amiért konkrétan értelmet adott az életemnek.

A dalhoz egyébként egy bájos videó is készült, amin a szőrös hőst látjuk, amint meghallgatja, mit írt neki az apukája. Pontosan ennyi, ami történik a klipben, de szerintem ennél nem is kell több.

//www.youtube.com/watch?v=N4Mca6dUtxc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.