Indigo Raven – Hallgasd meg Nick Cave feldolgozásukat

A Nick Cave & The Bad SeedsPush the Sky Away” dalának feldolgozásával jelentkezett a női-frontos francia doom zenekar, az Indigo Raven.

Ez a dal nagyon szerény, de mégis erőteljes rezgése van. Ez egy himnusz, ami mindig arra emlékeztet, hogy soha ne adjam fel.” –  mondta Julie Docteur énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.