GWAR – Ratcatcher – új videó

Június 3-án jelenik meg a GWAR új albuma a The New Dark Ages. lemezük újabb előzeteseként Ratcatcher daluk hivatalos videóját tették közzé, amiről Blöthar the Berserker énekes így mesélt:

Nincs is jobb módja annak, hogy megünnepeljük az emberi lét végét, mint egy kis emlékeztető sötét és erőszakos múltunkból, a betegségektől sújtott középkorból! A Ratcatcher a titokzatos Hamelin Pied Piper igaz történetét mutatja be. Ez a dallam, és ezen az albumon minden egyes dal forró, olvadt ólmot önt a füleitekbe! A GWAR örök!”

A lemez mellé egy tematikusan hozzá kapcsolódó képregény is érkezik Z2 Comics gondozásában GWAR In The Duoverse Of Absurdity címmel. Történetea egy alternatív univerzumban játszódik, ahol is a GWAR tagjainak meg kell küzdeniük gonosz ikertestvéreikkel és más rosszindulatú technológiák kísértetével.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.