Auraleak – Boolean Heart ,új dal és klip

Áprilisban debütált a budapesti progresszív-metal Auraleak a Petőfi TV-ben és a H-Music Hungary csatornáján Indigo című klipes dalával. A zenekar tagjai olyan zenekarokban játszanak/játszottak, mint a The Tumor Called Marla (Gerő András – ének), a Kajgün (Söptei Balázs), a MUDI (Szőllősi Dorottya) és a Vedj (Farkas Bálint)

Ahogyan a készülő nagylemez koncepciója is, a 2020-as karantén alatt született meg. Szorongások, depresszió és hasonló traumatikus élmények ihlették, az emberek drasztikusan megváltozott kapcsolatáról és az érdemi kommunikáció hiányáról fog szólni többek között.

A lemez megvalósulásához a Petőfi Kulturális Ügynökség Nagylemez Programja járult hozzá, a zenekar nyertes pályázatával. A lemez felvételeiért Diószegi Kiki (Down For Whatever), Kiss József és Kiss Dániel (Nova Prospect) felel, a keverés és a masteringért pedig Vári Gábor (Miracle Sound)

A Boolean Heart arról szól, hogy nem szégyen segítséget kérni, az embernek mindig van választása. Vannak dolgok melyeket nem kontrollálhatunk és le kell szedni az egónkból, hogy változás történjen.„A videoklip egy traumatikus élményemen alapul, egy pánikrohamot, valamint az azt átitató halálfélelmet szerettem volna vizuálisan ábrázolni.”

A dal legfontosabb üzenete, hogy figyeljünk egymásra.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.