A Birds in Row melegít az őszi Cult of Luna- és Caspian-bulin a Dürerben

2021 egyik legvártabb őszi koncertje lett volna a Cult of Luna, a Caspian és a Holy Fawn közös bulija – ha természetesen nem szól bele a koronavírus. Szerencsénkre az este nem lett teljesen lemondva, hanem egy év csúsztatással idén október 17-én tartják meg a Dürer Kertben.

Viszont ahogy az lenni szokott, nem mindenkinek volt jó az új időpont, így sajnos a Holy Fawn lemondani kényszerült a bulit. Szerencsére nem marad betöltetlenül a helyük a poszt-metal/poszt-rock duó előtt, ugyanis a francia Birds in Row ugrik be helyettük. A srácok utoljára a világjárvány előtt, 2020 februárjában léptek fel itthon az A38 Hajón az Alcest és a Kælan Mikla társaságában, így pont itt az ideje, hogy újra felénk hessegessék a madárrajt. Ha még nem váltottál jegyet, a koncert eseményénél megteheted.

//www.youtube.com/watch?v=0alDMvVk4jY

//www.youtube.com/watch?v=-4drUeGWbaI

//www.youtube.com/watch?v=a5BifV_unpg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.