Yatra – Death Cantation – új dalelőzetes

Fémforgács

Born Into Chaos címmel június 10-én érkezik a marylandi sludge/death metalos Yatra új albuma. A lemez újabb előzeteseként Death Cantation dalukat osztották meg.

A Death Cantation új nyolc dalos albumunk a Born Into Chaos vezető dala, ami határozottan ráerősít a Yatra új hangzására. Ez egy harcias, masszívan tomboló thrasher nóta, amit a death metal pusztító tüze is megérintett.” – mondta Dana Helmuth gitáros-énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.