Beerzebub – KÁOSZ – új videó

Fémforgács

A Szavak Ereje címmel a napokban jelent meg a groove rap/metalos Beerzebub új EP-je, amiről KÁOSZ daluk kapott új videót. A dalban Bölcsföldi Zoltán (Glasskey) vendégeskedik.

KÁOSZ… A megkeseredett választók háttérzaja.

A nagy gyűlölködésben ez a dal talán kizökkent arra a 4 percre a propagandából és eszedbe juttatja azt, hogy létezik egy underground közösség, ahol ilyen vagy olyan formában, de együtt éljük meg a mindennapokat! Legyen az zenész, vagy hallgató, road vagy hangtechnikus, sofőr vagy pultos! Legyen a zene a menedéked a szélsőségek harcában.

A videó felvételei A Szavak Ereje lemezbemutatón készültek a Dürer kertben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.