Analepsy – Újabb előzetesek a lemzeről

Április 15-én új nagylemezével jelentkezik a portugál slam/death metalos Analepsy. A banda nevének helyes kiejtése: “uh-nuh-leh-psy” [ʌnʌlepsy], mely betegség utáni erőgyűjtés, felépülést jelent. 10 dalos Quiescence című albumuk koncepciója, hasonlóan korábbi kiadványaihoz ezúttal is az űrben játszódik, csak épp a perspektívák változtak. Történetükben ezúttal a kipusztulásra ítélt kozmoszt vázolják fel.

Az albumon vendéként szerepel Ricky Myers (Suffocation, Disgorge), Angel Ochoa (Cephalotripsy, Disgorge, Abominable Putridity, Condemned) és Wilson Ng (Facelift Deformation, Vermicular Incubation). Az alábbiakban Spasmodic Dissonance daluk szöveges, valamint Fractured Continuum daluk hivatalos videóit nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.