Evil – Új lemezzel térnek vissza

Fémforgács

Hamarosan új albumával tér vissza a kultikus dán heavy metal banda az Evil. Az Freddie Wolf gitáros vezette banda egy megújult felállással: Nikolaj Ihlemann gitáros (ex- Nightlight), Martin Steene énekes (Iron Fire, ex-Force Of Evil), Henrik Molin dobos (ex-Shadowspawn), Jakob Haugaard basszusgitárossal (Iron Fire) ékészítette el május 22-én Book Of Evil címmel megjelenő 11 dalos albumukat.

Az új anyagot a nyolcvanas évek szellemében, de modern metal lelkiállapottal készítettük el.” – mondta a lemezről Freddie Wolf

Kedvcsinálóként máris itt van Evil Never Dies daluk videója.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.