The Flower Kings – Újabb lemezelőzetesek

Március 4-én, pénteken jelenik meg a svéd prog-rocker a The Flower Kings új stúdióalbuma. By Royal Decree című lemezükre 18 vadonatúj szerzemény kerül fel, amelyről máris itt van két újabb videó.

A csapatunk 25 éves története és 16 stúdióalbuma során mindig igyekeztünk ötvözni a dallamos oldalt és a zenei, hangzásbeli kalandozásokat. Számomra elég nehéz kívülről szemlélni a dolgainkat, de a The Great Pretender jól képviseli mind az újat, mind a régit.

A Flower Kings egy olyan csapat, amelyik egy saját és különleges, cinematikus hangzással rendelkezik, a ’60-as és ’70-es évek, valamint a kortárs prog, rock és nagyzenekari muzsikáira építkezve.” –  mondta Roine Stolt énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.