Malevolence – Érkezik a harmadik lemezük

Fémforgács

Május 20-án jön a groove metal / metalcore vonalas Malevolence harmadik albuma Malicious Intent címmel. A 10 dalos albumról máris itt van On Broken Glass daluk hivatalos videója.

Egy olyan albumot akartunk megírni, amely tükrözi a hangzásunkat, de még inkább kiterjesztve és elmélyítve. Szimplán olyan metalt játszunk, amilyet mi magunk is szeretnénk hallani.” – mondta Alex Taylor énekes új lemezük kapcsán.

Malevolence – Malicious Intent

(Nuclear Blast)

1. Malicious Intent
2. Life Sentence
3. On Broken Glass
4. Still Waters Run Deep
5. Higher Place
6. Karma
7. Above All Else (feat. Matt Honeycutt)
8. Do Or Die
9. Salvation (feat. Matthew K. Heafy)
10. Armageddon

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.