Animals As Leaders – Dalpremier – Gordian Naught

Rockvilág.hu online rockmagazin

Nemrég megújította szerződését a Sumerian kiadóval az instrumentális progmetálban utazó amerikai Animals As Leaders. Parrhesia címmel már itt lát napvilágot március 25-én, a 2016-os The Madness Of Many folytatásaként az ötödik nagylemez a triótól. A Monomyth és a The Problem Of Other Minds kislemezdalok után újabb előzetessel támad a banda, amelynek címe a szójátékkal operáló Gordian Naught. Az új anyag már előrendelhető digipak CD-n, fekete-fehérfekete-üvegzöld és ciánkék-átlátszó vinyllemezen, a két formátum borítója eltérő.
A washingtoni Animals As Leaders a progresszív metál 2010-es éveinek új hullámával vált sztárrá, idáig négy albumuk jelent meg és mindezidáig már háromszor is járt hazánkban a virtuóz instrumentális progmetálban utazó amerikai banda.Animals As Leaders – Parrhesia
(Március 25 – Sumerian Records)

01. Conflict Cartography
02. Monomyth
03. Red Miso
04. Gestaltzerfall
05. Asahi
06. The Problem Of Other Minds
07. Thoughts And Prayers
08. Micro-Aggressions
09. Gordian Naught

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.