Arch Enemy – Júliusban új album, októberben pedig budapesti koncert

Tavaly év végén két új dalt is bemutatott az Arch Enemy. A Deceiver, Deceiver és a House Of Mirrors az első friss szerzemények voltak a bandától a 2017-es Will To Power lemez óta, most pedig végre azt is nyilvánosságra hozták, mikorra várható a teljes új album. A lemez címe Deceivers lesz, hivatalos megjelenési dátuma július 29., és pénteken jön a harmadik single, a Handshake With Hell is.
Ne feledjük, hogy a ’The European Siege 2022’ turné keretében, október 16-án ellátogat Budapestre az Arch Enemy a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában.

Eredetileg 2021. október 19-én érte volna el hazánkat a The European Siege 2021 névre keresztelt turné melyben az Arch Enemy turnészövetséget kötött a lengyel Behemothtal, majd meghívták vendégnek a liverpooli veterán Carcasst és a feltörekvő amerikai gothic metal Unto Others zenekart, akik jogi problémák miatt nemrégiben kénytelenek voltak megválni az eredeti Idle Hands névtől. Később a The European Siege turnét teljesen átszervezték idén őszre. Az új budapesti időpont 2022. október 16. lesz, a helyszín változatlanul a Barba Negra lesz. A koncert szervezői a változtatás kapcsán egy rövid tájékoztatást adtak:

A 2021-re tervezett ’The European Siege’ turné 2022-ben indul majd csak útnak. A budapesti állomás sem marad el, csak új időpontban, 2022. október 16-án kerül megrendezésre. A 2021.október 19-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg! A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzétek! Köszönjük a megértéseteket! Vigyázzunk egymásra!

A koncert Facebook oldala
Arch Enemy – Deceivers
(Július 29 – Century Media)

01. Handshake With Hell
02. Deceiver, Deceiver
03. In The Eye Of The Storm
04. The Watcher
05. Poisoned Arrow
06. Sunset Over The Empire
07. House Of Mirrors
08. Spreading Black Wings
09. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.