Minden szóval – Megérkezett az Escape My Shadows debütáló lemeze!

Az Escape My Shadows egy 2020-ban alakult, lendületes, fiatal tagokból álló modern metal formáció. Már az induláskor saját dalokat játszottak és bő 1 év alatt megírták első nagylemezüket, amit 2021 folyamán rögzítettek a Carver Recordingban, Faragó István „Sztivi” produceri felügyelete mellett.

A zenekar debütáló dala és videoklipje, a Hiába, tavaly augusztus közepén jelent meg, ezt követte szeptemberben egy újabb klip, a Szavak Nélkül és november közepén a Látszat. Dalaik saját tapasztalatokon alapszanak, ezáltal válnak személyessé, mégis mindenki számára átélhetővé.

Az album digitális gyűjtő linkje

A most digitális formában megjelenő lemezzel a srácok tavasszal vidéki turnéra indulnak, az album dalait bemutató koncert pedig március 14-én lesz Akváriumban!

Lemezbemutató eseménye

Nagylemez „Így készült” video
Tagok:

Monori Dominik – ének
Szottfried Attila – szólógitár
Lamos Balázs – ritmusgitár
Pusztai Krisztián – basszusgitár
Krekó Zoltán – dob


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.