Vanir – Dødsfærd – lemezelőzetes dal

Március 11-é hatodik nagylemezével jelentkezik a viking folk metalos Vanir. Sagas című 12 dalos lemezük elsősorban az északi mitológiával foglalkozik, de egy J.R.R. Tolkienhez írt dal is szerepel rajta.

A járvány alatt a feje tetejére fordult a zenei világ. Ez az album jelentette a stabil pontot a kreatív énünknek egy olyan időszakban, amikor az összes koncertünket lemondták, nekünk azonban továbbra is szükségünk volt rá, hogy kreatívak maradjunk, és nyomjuk a metalt.” – mondta az albumról Martin Rubini a banda énekese.

Lemezük első előzeteseként Dødsfærd című daluk szöveges videóját nézhetitek meg.

Vanir – Sagas

(Mighty Music)

1. Day of Reckoning
2. Black Clad
3. See the Dragons Ride
4. Dødsfærd
5. Eindriði
6. Sessrúmnir
7. The Bounty of Flesh and Bone
8. Æresstrid
9. Battle of Middle-Earth
10. Andvari’s Curse
11. Gods of War
12. Visdomsmjøden

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.