Ángyán Tamás – A Molics Zsoltival készült második dal is végighallgatható a december elején megjelent második szólólemezéről: ‘Ketrecharc’

Hírek

December 3-án jelent meg Ángyán Tamás (Sámán, Cool Head Klan, Mamut) multi-instrumentalista (gitárok, hammond, basszusgitár, hegedű) második szólólemeze, a 2016-os “Duality” utódja. A “Duality II. - Ketrecharc” címmel és 9 klasszikus hard rock / heavy metal dallal. Az albumot négy metal tenor gyilkos énekdallamai teszik igazán különlegessé; a lemezen énekel Gamsz Árpád (Mobilmánia, Avenford), Molnár Péter “Stula” (Omen, Stula Rock, Mobilmánia), Ráduly Levente (Álomút, Szkítia) és a néhai Molics Zsolt (Cool Head Klan, Sámán, Classica, Mamut) Elsőként a 'Harag pohara' dallal lehetett ismerkedni, most pedig már a sajnos most már néhai Molics Zsoltival készült 'Ketrecharc' című dal is végighallgatható a Youtubon.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.