Kajgün – Itt van a teljes Betonos koncertjük

Fémforgács

Chamber Works in Concrete (Live at Beton) címmel tette közzé meglepetés koncertlemezét a kísérleti pszichedelikus jazz-metál játszó Kajgün zenekar. A felvételen december 6-án adott Betonos koncertjük teljes anyag hallható, amit egy szabadon választott összegért cserébe bandcamp oldalukról le is tölthettek.

Meglepetés! Megosztjuk veletek a Betonos koncertünk élményét egy koncertalbum formájában. Ahogy azt megszokhattátok, minden hang közös improvizáció eredménye.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.