Friends Of Hell – Egy új doom banda

Fémforgács

Egy vadonatúj doom bandában egyesítették erejüket az Electric Wizard és Reverend Bizarre egykori tagjai. A Friends Of Hell nevű bandát az Electric Wizard egykori basszusgitárosa Tas Danazoglou ésa Reverend Bizarre ex-énekese, Albert Witchfinderrel alapította közösen.

A banda a nevét Witchfinder General 1983-as Friends Of Hell albuma után kölcsönözte, debütáló albumuk 2022. március 18-án, a Rise Above Records gondozásában fog megjelenni.

Mindannyian veteránok vagyunk; a múltban sok bandában megfordultunk, de ez a csapat valami igazán különlegeset tartogat. Készen állunk a támadásra!” – mondta Tas Danazoglou.

Hamarosan jönnek az újabb infók…

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.