The Warning

Egy fiatal, de annál tehetségesebb, feltörekvő csapat következik Mexikóból!

 

A The Warning 2013-ban jött létre, és különlegessége, hogy három fiatal lánytestvér alkotja a csapatot. Akkor figyeltek fel rá először, amikor 2014-ben feltöltötték Youtube-ra a Metallica – Enter Sandman című dalának feldolgozását. A videó 2021-re több mint 22 millió nézettséget generált.
A nagy sikert megragadva több önálló felvételt is kiadtak, közönségtámogatással 2015-ben hat saját számmal is előrukkoltak.
2017-ben megjelent debütáló albumuk XXI Century Blood címmel. Ugyanebben az évben már olyan legendás előadók előtt játszhattak, mint az Aerosmith, Alice Cooper és a Def Leppard. 2018-ban a The Killers előzenekaraként léptek fel az Arena Monterreyben.
Szintén 2018-ban előrukkoltak második albumukkal, amely a Queen of the Murder Scene címet kapta.
2019-ben első spanyol nyelvű daluk, a Narcisista is megjelent.
Újra feldolgozták az Enter Sandman című dalt Alessia Cara közreműködésével, ami helyet kapott a The Metallica Blacklist válogatáson (a The Black album dalainak feldolgozásaiból készült válogatás a lemez harmincadik évfordulója alkalmából jelent meg).

2021-ben Choke című daluk a LAVA Records kiadónál jelenhetett meg. Ezzel a kiadóval öt albumra szóló szerződést köthettek.
2021. október 8-án kiadták Mayday című új EP-jüket.

Zenei műfajuk alternatív/hard rock.

Tagok:
Daniela “Dany” Villarreal – gitár, ének, billentyű
Paulina “Pau” Villarreal – dob, ének, billentyű
Alejandra “Ale” Villarreal – basszusgitár, vokál, billentyű

Facebook: https://www.facebook.com/TheWarningRockBand/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.