Beast In Black – Klippremier – Hardcore

Rockvilág.hu online rockmagazin

Dark Connection címmel október 29-én megjelent a harmadik Beast In Black album, a 2019-es From Hell With Love lemez utódja. Az új korongra a 11 saját szerzemény mellett egy Manowar- és egy Michael Jackson-feldolgozás is felkerült, és természetesen továbbra is ott találjuk a csapatban Anton Kabanen gitáros/főnök oldalán Molnár Máté basszert, a Wisdom egykori főnökét. A Dark Connection című friss lemezborítóját ezúttal is Roman Ismailov tervezte. A lemezmegjelenési partin egy meglepetés is várta a banda tagjait, a Nuclear Blast kiadó arany- és platinalemezeket adott át a fiúknak. A debütáló Berserker album elérte a platina státuszt, míg a From Hell With Love bearanyozódott a megjelenés óta.

Az új lemez Hardcore című dalához klip is készült, a videó megtekintéséhez – a klipben látható jelenetek miatt – életkori megerősítés szükséges.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.