Majesty Of Revival – A Pink Cream 69 frontemberével készítették el új dalukat

Mindcrime címmel mutatta be új dalát a progresszív / szimfo – power metalt játszó ukrán Majesty Of Revival  projekt. Dalukhoz, szokásukhoz híven most is egy nagyágyút hívtak meg vendégül David Readmant, a Pink Cream 69 frontemberét.

Kerüljetek ki a komfort-zónátokból, mert az élet egy verseny. Legyetek tökösek, emberek! Ellenkező esetben nem fogjátok elérni a kitűzött célokat. Soha ne pihenejetek! Majd eljön a nyugalom ideje is, ha vége a megpróbáltatásoknak!” – olvasható közleményükben.

A zenekar jelenleg új albumán dolgozik, ami Pinnacle címmel előreláthatólag 2022 elején fog megjelenni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.