Misanthur – Az Ego és Szuperego nihilisztikus katarzisa

Ephemeris címmel megjelent az atmoszférikus dark / black metalt játszó lengyel Misanthur duó első lemeze.

Az Ephemeris azzal a céllal íródott, hogy a törékenység összefüggésében megragadja a személyes degradáció fogalmát, és annak saját útját a tudat legmélyebb zugaiba, és megmutassa a saját gyengeségeit, félelmeit és szörnyetegeit, amelyek az egóba és az identitásba rejtettek… megmutassa az emberi élet elmúlását.

Arról a küzdelemről szól, amit egy ember vív rövid élete során. Ez az a küzdelem, amelyen nap, mint nap bárki keresztülmegy, és soha nem juthat ki belőle győztesen. A harc a legveszélyesebb ellenségünk, önmagunk ellen folyik. Az Ego és Szuperego személyiségünk nihilisztikus katarzisát adják.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.