Enforcer – Klippremier – Kiss Of Death

Rockvilág.hu online rockmagazin

A svéd klasszikus speed/heavy metalos Enforcer nem ismeretlen a hazai metal rajongók körében, ugyanis a banda 2014. február 18-án a Dürer Kertben nyomott egy hatalmas bulit. Akkor a 2013-ban megjelent Death By Fire címmel kiadott korongjukkal érkeztek hozzánk. Az eredeti tervek szerint a Hammer Concerts szervezésében 2015 márciusában ismét Budapesten lépett volna fel az Enforcer, azonban a tavaszra tervezett turnét őszre halasztották. A Wolffal és a Dynamite-tal közös Európa-turné szeptember 29-én startolt, ám nemhogy Budapestig, de még Bécsig sem jutott el a három zenekar, így be kellett érjük egy Enforcer koncert CD/DVD csomaggal, ami Live By Fire címmel 2015. november 20-án jelent meg.

Ennek idén jött a folytatása, melynek címén nem sokat variáltak az első koncertanyagukhoz képest: Live By Fire II címmel március 19-én, a Nuclear Blast gondozásában jelent meg az Enforcer új koncertlemeze. A dalokat egy 2019-es mexikóvárosi koncerten rögzítette a banda. Az új koncert-kiadvány fizikális változatai különféle extrákkal kiegészítve jelent meg (fotók, turné-plakátok, 28 oldalas szövegkönyv, stb.). A Live By Fire II dupla LP-n és CD-n is napvilágot látott.

A svéd banda Kiss Of Death címmel azonban június 25-én már egy zsír új dalt mutatott be, melyhez klip is készült. Az Enforcer 2022-re ígéri új albumát, amiről ez az első ízelítő. És ha már a cikkünk elején a koncertekről tettünk említést, zárjuk is azzal: az Enforcer 2022. május 19-én a bécsi Viper Roomban lép fel a Skull Fist és az Ambush társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.