Elő a késekkel! – Bekeményít az új klippel a Bullet for My Valentine

Nuskull Magazin

Úgy tűnik, nem csak a rajongótábornak, de magának a Bullet for My Valentine-nak sem nagyon jött be az utolsó lemez poposodása, úgyhogy a srácok most vágtak egy hátraarcot, és bekeményítettek. Ezt bizonyítja a Knives című új szám, ami a valaha volt egyik legdurvább szerzeményük, és állítólag ilyen lesz az egész új lemez is, amiről Michael “Padge” Paget gitáros így nyilatkozott:

Szerintem ez a Bullet for My Valentine legkegyetlenebb oldala, amit valaha is hallottam. Itt az ideje, hogy kiadjunk egy nagyon dühös, súlyos, agresszív lemezt. Alig várom, hogy grimaszolhassak a színpadon!

Matt Tuck énekes meg kerek perec kijelentette:

Ez a Bullet 2.0 kezdete.

Maga az album október 22-én jelenik meg, cím gyanánt simán a zenekar nevét viseli, és az alábbi 10 szám lesz rajta:

1. Parasite
2. Knives
3. My Reverie
4. No Happy Ever After
5. Can’t Escape the Waves
6. Bastards
7. Rainbow Veins
8. Shatter
9. Paralysed
10. Death by a Thousand Cuts

//www.youtube.com/watch?v=gEhek9yusks

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.