Josefstadt – második kör

A hónap elején hírt adtunk, hogy idén is elmarad a cseh Brutal Assault, s helyette Josefstadt névvel egy kisebb esemény kerül megrendezésre. A mai nap egy újabb frissítést közöltek a szervezők, amelyben újabb fellépőket osztottak meg. Tervek szerint a Josefstadt 3 napos lesz, 2 színpaddal, és összesen 50 fellépővel.

Új fellépők: Distant, E-Force, Gruzja, Marduk, Mindwork, Within Destruction

Josefstadt 2021
2021. augusztus 12-14
Josefov Erőd, Jaroměř
Fellépők: Ad Nauseam, Azarath, Burning Witches, Catastrophe, Conjurer, Debustrol, Destruction, Distant, Dordeduh, E-Force, Gride, Gruzja, Harakiri for the Sky, Igorrr, Implore, Marduk, Mental Cruelty, Mgla, Mindwork, Pestilence, Reactory, S.D.I., Sneet, Spasm, Teethgrinder, Truchlo Strzygi, Within Destruction

A jegyek 80 €-ért még kaphatóak a boltban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.