Megvannak a nyári Subscribe-koncert előzenekarai

Miután tavaly elmaradt, végül idén július 17-én lesz megtartva a Subscribe következő nagykoncertje a Budapest Parkban. A bulira ma bejelentették a vendégzenekarokat, rögtön hármat is, és hát konkrétan imádnivaló az egész lineup az elejétől a végéig:

  • The Idoru
  • Trillion
  • Tiansen

Az este facebookos eseménye itt, jegyvásárlás itt.

A Subi egyébként egy héttel korábban, július 10-én a Rockmaraton helyett megtartott Metal Factory feszten, július 22-én pedig a debreceni Campus fesztiválon is fellép.

//www.youtube.com/watch?v=mFPjYEGN67E

//www.youtube.com/watch?v=CyvLlPYAt5A

//www.youtube.com/watch?v=QorTpuQQ4_4

//www.youtube.com/watch?v=Sg5xyNRL7co

Fotó: Marossy Norbert

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.