Bloodbound – Megjelent az új lemezük

Creatures Of The Dark Realm címmel megjelent és végig is hallgatható svéd heavy/power metalos Bloodbound új albuma. Lemezükre 12 vadonatúj dal került fel, amiről így nyilatkoztak:

Ha a Nosferatu lemezünkkel összevetjük ezt az újat, egyértelmű, hogy óriási a különbség, tisztán hallani, hogy mennyit fejlődtünk az évek során. Ugyanakkor mindig is törekedtünk arra, hogy a legjobb dallamokat hozzuk ki magunkból. Ihletet pedig mindenféle zenei műfajból merítünk, mert a jó dallam az jó dallam. Nézd csak meg az olyan zenekarokat, mint a Beatles vagy az Abba. A nótáik a dallamok miatt annyira időtállóak, mi is erre törekszünk. Persze nem azért, hogy úgy is szóljunk, mint ők, hanem hogy a dalaink ugyanúgy megfogjanak, napokra a fejedbe ragadjanak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.