The Vintage Caravan – Hallgasd meg új lemezüket

Monuments címmel április 16-án jelent meg az izlandi vintage hard rocker The Vintage Caravan ötödik lemeze, amiről Can’t Get You Off My Mind daluk kapott vadonatúj videót.

Eddig ezen a lemezen dolgoztunk a legtöbbet és hittel hisszük, hogy ez lett az eddigi legjobb munkánk. A legendás izlandi stúdióban, a Hljóðritiben készültek a felvételek a tavalyi tél legviharosabb időszakában. 22 napon át, megállás nélkül melóztunk ott, szinte éjjel és nappal. Mázlink volt, mert éppen be tudtunk fejezni mindent, mielőtt beütött a világjárvány. Miután legutóbb Ian Davenport producerrel tudtunk stúdiózni, most már kényelmesen és inspirálva voltunk képesek új szintre emelni az anyagot, hangzás, hangulat és a dalírás szempontjából is. Óriási volt, hogy mennyi mindennel tudtunk kísérletezni ezúttal, és egy meglehetősen változatos dalgyűjtemény lett a végeredmény.” – nyilatkozták új lemezükkel kapcsolatosan.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.