Hivatalos: újjáalakul a Mudvayne

Újra zeng a brbr deng, avagy 11 évvel a zenekar jegelése után újra összeáll a Mudvayne. A 2000-es évek egyik ikonikus metalbandája egyelőre 4 koncertet jelentett be őszre, mindegyiket nagyobb amerikai fesztiválokon adják majd:

  • Inkcarceration – szeptember 10-12., Mansfield, Ohio
  • Louder Than Life – szeptember 23-26., Louisville, Kentucky
  • Aftershock – október 7-10., Sacramento, Kalifornia
  • Welcome to Rockville – november 11-14., Daytona Beach, Florida

Új albumról egyelőre semmilyen szó nincs, tehát több mint valószínű, hogy csak az eddigi 5 lemezről fognak játszani, amelyek közül az első (L.D. 50) 2000-ben, az utolsó, self-titled anyag pedig 2009 legvégén jelent meg. Ennek a megjelenése után nem sokkal széledt szét a banda, lemezbemutató turné már nem is volt, ehelyett a továbbiakban mindenki különböző side projektekre koncentrált. Ezek közül a legismertebb a Hellyeah, amiben eleinte két Mudvayne-tag, Chad Gray énekes és Greg Tribbett gitáros is benne volt (utóbbi a harmadik album után, 2014-ben kilépett).

A tagság az elmúlt években sokszor hangoztatta, hogy fogalmuk sincs, valaha is újjáalakulnak-e. Ezt mondták még azután is, hogy 2-3 éve a Dig című dalon alapuló brbr deng mém letarolta az internetet, és rajongók egy egészen új generációjával ismertette meg a Mudvayne nevét. Most viszont mégis megvan a nagy összeborulás, szóval vegyük is elő gyorsan a legsikeresebb számaikat.

//www.youtube.com/watch?v=YIqbdnaPcT8

//www.youtube.com/watch?v=uhqRMzoyV4g

//www.youtube.com/watch?v=anbrb2u9GYI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.