Bipøläris – Szinapszisøk – új videó

Szinapszisøk címmel máris itt egy újabb videó a győri Bipøläris zenekar hamarosan megjelenő Sagittarius A* című debüt-albumáról.

Újabb animációs videót készítettünk a tavaly nyáron feldemózott, majd idén újra felvett Szinapszisøk nótánkhoz. A dal magáért beszél és igazságért kiált, a korrupció, a tolvaj jogalkotás és a kizsákmányolás ellen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.